För företag

teaching

Vi erbjuder ert företag eller organisation en lösning för distribution och åtkomst till ert pedagogiska eller informativa material. Vår plattform är lämplig för kursmaterial, instruktionsböcker, regelverk, artiklar eller liknande. Era kunder eller mottagare använder vår digitala läs- och studiemiljö för att komma åt ert innehåll. Där får de tillgång till studiestödjande funktioner såsom möjlighet till anteckningar, överstrykningar, sökningar med mera.

  • Bedriver ni utbildningar med material som ni själva äger?
  • Skickar ni regelbundet skrivet material till en stor mängd mottagare?
  • Hanterar ni ständigt nya versioner av ert utgivna material?
  • Tycker ni att pappersutgivning börjar kännas gammalt?

Om ni kan svara ja på en eller flera av frågorna ovan så kan inStudy vara lösningen på era bekymmer.

InStudy har under flera år arbetat med det digitala lärandet inom den svenska universitets- och högskolevärlden. Vi har utvecklat ett koncept för digital publicering och konsumtion av pedagogiskt material, och är nu redo att låta våra erfarenheter komma till nytt även för företag och organisationer.

Med vår lösning kan ni själva styra vem som kan se och läsa vad, och även blanda öppet material med material som ni vill ta betalt för. Innehållet kan organiseras och grupperas efter era utbildningar, ämnesområden eller andra egenskaper.

Vi producerar statistik på hur ert material används, och kan därmed ge er värdefull återkoppling, både på vilket material som är mest populärt, men även hur era kunders läsvanor ser ut.

Vi jobbar med modern teknik och öppna format. Det ger er möjlighet att vidareutveckla ert material med till exempel inbäddade videosekvenser, länkar till material på nätet eller interaktivt material.

Låter detta intressant? Kontakta oss för en demo: info@instudy.se