För studenter

students working togetherÄr du en student som tycker att det borde vara lite smidigare att plugga? Som skulle vilja slippa jaga efter varje bok före kursstart och inte längre behöva släpa på tunga böcker? Och som tycker att det är tufft att betala för allt studiematerial vid kursstart?

I inStudys nya digitala studiemiljö har du allt ditt studiematerial samlat på ett ställe. Via ett månadsabonnemang hos oss får du tillgång till de böcker du behöver och du kommer även åt kompendier, artiklar, anteckningar och annat material. Studiemiljön når du enkelt via din surfplatta, laptop eller mobil. Där finns smidiga funktioner så att du kan kombinera din invanda studieteknik med den digitala världens oändliga möjligheter. Anteckna och stryk under, gör sökningar i böckerna, samarbeta med kursarna…

Med ett månadsabonnemang blir det enkelt att planera din ekonomi – och du får pengar över till annat även när du börjar en ny kurs med många nya böcker. Och du – det är dessutom miljövänligt!

Att plugga är att forma sin framtid och vi på inStudy vill hjälpa dig att nå dina mål. Du får en smidig lösning anpassad till dig och dina studier oavsett vad eller var du pluggar. Vi vill hjälpa dig att plugga smart! Så att du kan lägga din tid och energi på rätt saker.

Låter det bra? Var med och påverka så att kursmaterialet till just din kurs finns med vid lansering!

Kontakta inStudy och tala om för oss vad och var du pluggar!

 

Alla fält markerde med * måste anges